18183手游SF论坛

搜索
返回列表 发新帖
楼主: lyhhawktuoyar

【天天洛奇英雄传】体验独一无二的战斗爽快感「Q群686515937

注册会员

Now it seems you’re dancing feet are always on my couch

Good thing I cook or else we’d starve to death

Used to be a time when you would pamper me

Used to brag about it all the time

Your friends seem to think that you’re so peachy been

But my friends say neglect is on your mind

Who’s right

注册会员

降りしきる強い雨
倾盆的大雨无休无止
描いた夢の果て
描绘出梦想的尽头
震える肩濡らし
颤抖的肩膀已被打湿
歩き続けた
脚步却未停下
擦り切れた小さな手
稚嫩的小手磨损得不成样子
隙間を埋めるまで
直到用它将这空洞填补为止
色の消えた記憶
再将黯然失色的记忆
拾い集めた
拾起收集
愛しさ 優しさ
怜爱之心也好 温柔之情也罢
全て投げ出してもいい
这一切都舍弃了也无关紧要吧

注册会员

来就送强力套装/深渊票/等级/宠物
每晚在线送大量福利/节日活动翻倍
新人上线送+15套装/追伤项链/满级礼盒
AP200倍/金币100倍/爆率50倍/经验20倍
头衔触发即可获得/送100攻速500幸运500体力
强化保15/在线泡点系统/挂机可获得20强化券
多人在线开船秒满/网游就是人多才好玩

注册会员

佇んでいた
静静伫立着
選んだ正しさ
所选择的正义之路
全て間違いでもいい
哪怕于人看来尽是错误也不为所动
信じたもの守れたなら
若是能就此将坚信之物仅仅守护
傷だらけの硝子の心が
遍体鳞伤的玻璃之心
忘れかけた熱を灯す
将快被忘却的灯火点燃
最後のStardust
最后的星尘
舞い上がれ
飞舞飘扬

注册会员

Brave shine
勇敢之光
Stay the night
在暗夜中永恒闪耀
Save my life
把我拯救
Your brave shine
你的勇敢之光
Brave shine
勇敢之光
傷つくのが
即使是遍体鳞伤
運命(さだめ)だとしても
即使是面对不堪的命运
心はまだ色を放つ
这心灵仍要绽放鲜艳的光彩
さよならJudas
永别了 我心中软弱的叛徒
灰になれ
灰飞烟灭吧

注册会员

Sometimes I can't tell what day it is
有时我分不清今天是什么日子
Don't know what day it is
不知今夕何夕
Can you tell me what day it is?
你能告诉我今天是几月几号吗?
Life's passing by
生命不断流逝着
'Cause I'm out chasing empty highs
因为我忙于追逐虚无的欢愉
Every hello just means goodbye
每一声"你好"其实就意味着"再见"
But I'm looking for more this time
但我这次却期许着更多收获
Can we start to slow it down?
我们能否试着放慢脚步?
Can we learn to live right now?
我们能否学会活在当下?
I just want to feel it all
我只想好好感受生命中的点点滴滴
I'm a Ferrari pulled off on Mulholland Drive
我就像一辆疾驰在穆赫兰大道上的法拉利
Over the city, the lights are so pretty from up here
从这里放眼望去 撒满整座城市的光辉是如此迷人
I'm a Ferrari and after the party is done
当派对散席后 我化作一辆法拉利离场
I keep on going, missing the moments
我不断向前 同时留恋着那些片刻须臾
Living in the fast lane is getting kind of lonely

注册会员

正月里采花无(哟)花采

二月间采花花(哟)正开

二月间采花花(哟)正开

三月里桃花红(哟)似海

四月间葡萄架(哟)上开

四月间葡萄架(哟)上开

二月间采花花(哟)正开

四月间葡萄架(哟)上开

注册会员

Every hello just means goodbye
每一声"你好"其实就意味着"再见"
But I'm looking for more this time
但我这次却期许着更多收获
Can we start to slow it down?
我们能否试着放慢脚步?
Can we learn to live right now?
我们能否学会活在当下?